-

Gözden kaçırmayın

Ak Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'dan Siyasi İttifaklara İlişkin AçıklamaAk Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'dan Siyasi İttifaklara İlişkin Açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Özkan Özalper, Gördes'te önemli bir açıklama yaptı. Yerel yönetimlerle ilgili sorunlara dikkat çeken Özalper, CHP'nin halkın ihtiyaçlarına yönelik çözüm önerileri sunduğunu belirtti.

Özalper, “Yerel yönetimlerin halkla iç içe olması gerektiğini düşünüyoruz. Bu nedenle, vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip, çözüm yolları üreteceğiz” şeklinde konuştu.

Toplantıya katılan yerel partililer ve vatandaşlar, Özalper'in mesajlarını destekleyerek, CHP'nin yerel yönetim anlayışının önemine vurgu yaptı. CHP'nin halkın yanında yer alacağını ifade eden Özalper, “Bizler sizlerin sesi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu etkinlikte, CHP'nin vizyonu ve halkla olan bağlarının güçlendirilmesi noktasında yapılan çalışmalar ele alındı. Özkan Özalper, yerelde izlenecek politikaların belirlenmesinde katılımcı bir yaklaşım sergileyeceklerinin altını çizdi.