-

Gözden kaçırmayın

CHP Milletvekili Tuncay Özkan Şero'yu KaybettiCHP Milletvekili Tuncay Özkan Şero'yu Kaybetti

Ak Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, İsrail'in terör eylemleri ve bu eylemler karşısında uluslararası toplumun tavrını eleştirerek bir açıklama yaptı.

Yenişehirlioğlu, İsrail'in durdurulmadığı takdirde yayılmacı bir politika izlemeye devam edeceğini belirtti. Filistin'deki durumu örnek göstererek, günümüzde Lübnan'ın da benzer bir kaderle karşı karşıya olduğunu ifade etti. Siyonizmin sürekli yeni düşmanlar ve hedefler yarattığına dikkat çekti.

Uluslararası toplumun, bu saldırılara karşı gösterdiği sessizliğinin kaygı verici olduğunu dile getiren Yenişehirlioğlu, İsrail'in terörizmin tüm araçlarını kullanarak bir güvenlik sorunu haline geldiğini vurguladı. Ayrıca, ülke içinde cesaret fukarası katillerin masum sivilleri hedef alacak kadar alçaldığını ifade etti.

Yenişehirlioğlu, İsrail'in gözüne kestirdiği her ülkeyi kan gölüne çevirerek zulümle kontrol altına alma planlarının durdurulmasının bölgesel ve küresel barış için hayati önem taşıdığını belirtti.

Son olarak, insan haklarını savunduğunu iddia eden herkesin, bu katliam şebekesini durdurmak için ortak bir irade göstermesinin birincil görev olduğunu vurguladı. Uluslararası teamülleri yok sayan ve masum insanları hedef alan eylemlere karşı durulması gerektiğini ifade etti.