Gözden kaçırmayın
Ayvalık Belediyesi'nin Ramazan İftarı Armutçuk'ta Bereket ve Dayanışma İçinde GeçtiEdremit'te Ramazan Coşkusu Halkla Buluşuyor
Edremit Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferini halkla birlikte yaşamak ve komşuluk bağlarını güçlendirmek amacıyla bir dizi halka açık iftar programı düzenliyor.
Tarih ve Yer Bilgisi Açıklandı
İlk iftar sofrası, 25 Şubat Çarşamba günü Tuzcumurat Mahalle Evi'nde kurulacak. Belediye, tüm halkı bu anlamlı buluşmaya davet ediyor.
Ramazan'ın birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirmeyi hedefleyen bu organizasyon, sadece bir iftar yemeğinden ibaret değil. Aynı sofrada buluşmanın dayanışma ve paylaşım kültürünü canlı tutmak da etkinliğin temel amaçları arasında yer alıyor.
İftar Programları Devam Edecek
Belediye yetkilileri, iftar programlarının kentin farklı noktalarında devam edeceğini duyurdu. Bu sayede daha geniş kitlelere ulaşarak Ramazan'ın bereketini daha fazla vatandaşla paylaşmayı planlıyorlar.
Edremit halkı, bu davetle Ramazan'ın manevi ikliminde bir araya gelerek:
- Bereketi birlikte hissetme
- Komşuluk ilişkilerini güçlendirme
- Toplumsal dayanışma ruhunu yaşatma
fırsatı bulacak.
Katılımın ücretsiz olduğu iftar programlarına, tüm Edremitliler açık. Belediye, bu tür sosyal etkinliklerle toplumsal kaynaşmaya katkı sağlamayı sürdürecek.



Yorumlar
Yorum Yap