-

Gözden kaçırmayın

Balıkesir'de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Hakkında Adli Soruşturma BaşlatıldıBalıkesir'de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Hakkında Adli Soruşturma Başlatıldı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 07 Şubat 2024 - 13 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen sanal devriye faaliyetleri sonucunda, vatandaşların kimlik, adres, mail ve bankacılık gibi kişisel bilgilerini ele geçirme amaçlı olduğu tespit edilen 34 adet Phising (oltalama) zararlı bağlantı adresinin erişime engellendiği bildirilmiştir.

Ayrıca, "Yasadışı bahis, Müstehcenlik ve Sanal Kumar" içerikli yayınlar yaptığı belirlenen 55 adet web sitesinin Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) İnternet Bilgi İhbar Merkezi'ne (www.ihbarweb.org) bildirimde bulunularak erişiminin engellendiği duyurulmuştur.

Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanması için çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam ettiği vurgulanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.#Balıkesir #jandarma #sibersuçlarlamücadele #phisingzararlıadresler #yetkilitalep #BTK #ihbarweb #emniyet #asayiş #kamudüzeni #suçazaltma #önleme #yakalama