-

Gözden kaçırmayın

MHP Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını KutladıMHP Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını Kutladı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, yerel politikada mücadelelerini halkın ve partisinin çalışmalarının desteğiyle sürdürdüğünü vurguladı. Ayvalık beldesinde belediye başkan adayı Ali Gür, ilçe başkanı Mustafa Güren ve diğer parti üyeleriyle birlikte Altınova Mahallesi'ndeki esnafı ziyaret eden Canbey, onlara başarı ve bereket dileklerini iletti. Bu ziyaret, milletvekilinin yerel esnaf ile olan ilişkilerini güçlendirmek ve bölge halkıyla doğrudan iletişim kurma çabalarının bir parçası olarak değerlendiriliyor.

#AKParti #Balıkesir #MustafaCanbey #Ayvalık #AliGür AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, yerel politikadaki mücadelesinde halkın ve parti çalışmalarının kendisine büyük destek olduğunu belirtti. Ayvalık beldesindeki Altınova Mahallesi'ndeki esnafı ziyaret eden Canbey, belediye başkan adayı Ali Gür ve ilçe başkanı Mustafa Güren ile birlikte ticari faaliyetlerde başarı ve bereket dileklerini iletti. Milletvekili Canbey'in bu ziyareti, yerel esnaf ile olan ilişkilerini güçlendirmek ve bölge halkıyla doğrudan temas kurmak amacıyla gerçekleştirildi.

#AKParti #BalıkesirMilletvekili #MustafaCanbey #Ayvalık #AltınovaMahallesi AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, yerel politikadaki mücadelesinde halktan ve parti çalışmalarından büyük destek aldıklarını ifade etti. Ayvalık beldesindeki Altınova Mahallesi'nde esnaf ziyareti yapan Canbey, belediye başkan adayı Ali Gür ve ilçe başkanı Mustafa Güren ile birlikte ticari faaliyetlerde başarı ve bereket temennisinde bulundu. Bu ziyaret, milletvekilinin yerel esnaf ile ilişkilerini kuvvetlendirmek ve bölge halkı ile doğrudan iletişim kurma çabalarına bir örnek olarak görülüyor.

#AKParti #Balıkesir #MustafaCanbey #AliGür #MustafaGüren #Ayvalık #AltınovaMahallesi