-

Gözden kaçırmayın

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Çanakkale'de Coşkuyla Kutlandı19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Çanakkale'de Coşkuyla Kutlandı

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, uluslararası eğitim faaliyetlerinde yer almak isteyen okullar için önemli bir fırsatı duyurdu. 2024 yılında başvuruları resmen başlayan Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu, öğretmen ve öğrencilerin yurt dışında eğitim deneyimleri kazanmasını sağlayarak, okulların uluslararası projelere adım atmasını ve eğitim kalitesini artırmasını hedefliyor. Erasmus+ programı kapsamında öğretmen ve öğrenci değişimleri, eğitim materyallerinin geliştirilmesi ve yeni öğretim metotlarının benimsenmesi gibi birçok imkan sunuluyor.

Başvurular için son tarih 9 Şubat 2024 olarak belirlenmiş olmasına rağmen, başvuru dosyalarının titizlikle hazırlanması gerektiğinden ilgili okulların şimdiden hazırlıklara başlamaları büyük önem taşıyor.

Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu hakkında daha fazla bilgi edinmek ve başvuruda bulunmak isteyenler, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün web sitesi (balikesirarge.meb.gov.tr) üzerinden ilgili yönergeleri bulabilirler. Eğitimin uluslararası boyuttaki gelişimine katkıda bulunmak isteyen tüm okulların bu fırsatı değerlendirmesi önemle rica edilmektedir. Yeni eğitim-öğretim yılında Balıkesir'in adını uluslararası platformlarda duyuracak projelere imza atalım!

#Balıkesir #Erasmus #uluslararasıeğitim #eğitimfaaliyetleri #OkulEğitimiAkreditasyonu #uluslararasıprojeler #eğitimkalitesi