-

Gözden kaçırmayın

Balıkesir'de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Hakkında Adli Soruşturma BaşlatıldıBalıkesir'de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Hakkında Adli Soruşturma Başlatıldı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele kapsamında, 12-18 Şubat 2024 tarihleri arasında denetim ve keşif faaliyetleri gerçekleştirdi. Bu faaliyetlerle, daha önceden yapılan risk analizleri doğrultusunda tespit edilen yasadışı geçiş noktaları kontrol edilerek olayların önlenmesi ve suçluların yakalanması amaçlandı.

İl Jandarma Komutanlığı birimleri, 12-18 Şubat 2024 tarihleri arasında (5) düzensiz göç olayına müdahale etti. Bu müdahaleler sonucunda (111) Afganistan, (10) Sudan, (4) İran, (1) Yemen ve (1) Türkmenistan uyruklu toplam (127) düzensiz göçmen ile (2) organizatör yakalandı. Olaylarda ele geçirilen (1) adet kamyon Yedd-i Emine teslim edildi ve (2) organizatör hakkında adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakıldı.

Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanması konusunda çalışmalarına aralıksız devam etmektedir.

#Balıkesir #Jandarma #GöçmenKaçakçılığı #İlJandarmaKomutanlığı #DenetimFaaliyetleri #DüzensizGöç #YasadışıGeçişNoktaları #SuçMücadelesi #KamuDüzeni #Emniyet