-

Gözden kaçırmayın

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Çanakkale'de Coşkuyla Kutlandı19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Çanakkale'de Coşkuyla Kutlandı

Balıkesir Üniversitesi'nde düzenlenen heyecan verici Öğrenci Toplulukları Voleybol Turnuvası, kıyasıya mücadeleler sonucunda kazananlarını belirledi. "Spora Bağımlı Ol" mottosuyla hareket eden turnuva, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Balıkesir Kent Konseyi ve Yeşilay'ın katkılarıyla gerçekleştirildi. Turnuvanın son bulmasıyla birlikte düzenlenen ödül töreninde, başarı gösteren takımların emekleri ödüllerle taçlandırıldı.

Burhan Erdayı Spor Salonu'nda gerçekleşen kupa törenine; Balıkesir Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mustafa Cem Hamzaoğlu ve Yeşilay Balıkesir Şube Başkanı Mürşit Muhammed Canbulat da katılarak, dereceye giren takımları kupa ve madalyalarla onurlandırdı.

Turnuvada toplam 16 takımın rekabet ettiği nefes kesen müsabakalarda, Korfboll Topluluğu takımı zafere ulaşarak turnuvanın şampiyonu oldu. İkincilik kürsüsüne İletişim ve Genç Yönetim Topluluğu takımı çıkarken, Gastronomi Topluluğu üçüncü sırayı elde etti. Turnuvayı dördüncü sırada tamamlayan Radyo İletişim Topluluğu takımı da kıyasıya geçen karşılaşmalarla takdir topladı.

Üniversite öğrencilerinin sosyal etkinlikler aracılığıyla spora teşvik edilmesi ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarının pekiştirilmesi hedefiyle düzenlenen bu organizasyon, sporseverler için unutulmaz anlara sahne oldu. Balıkesir Üniversitesi’nin bu tür etkinliklerle öğrenci topluluklarını bir araya getirerek hem takım ruhunu hem de sporun önemini vurguladığı görüldü.

#BalıkesirÜniversitesi #VoleybolTurnuvası #ÖğrenciToplulukları #SporaBağımlıOl #BalıkesirBüyükşehirBelediyesi #GençlikveSporİlMüdürlüğü #BalıkesirKentKonseyi #Yeşilay #Sağlık #KültürveSporDaireBaşkanı #KorfbollTopluluğu #İletişimveGençYönetimTopluluğu #GastronomiTopluluğu #RadyoİletişimTopluluğu #Spor