-

Gözden kaçırmayın

Balıkesir'de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Hakkında Adli Soruşturma BaşlatıldıBalıkesir'de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Hakkında Adli Soruşturma Başlatıldı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, kış mevsimi koşullarının sokak hayvanlarını olumsuz etkilediği dikkate alınarak, yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarının beslenmesi ve farkındalık faaliyetlerini desteklemek amacıyla 21-28 Şubat 2024 tarihleri arasında harekete geçti. Asayiş Şube Müdürlüğü/Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ve İlçe Jandarma Komutanlıklarına bağlı Asayiş ve Trafik ekipleri, Balıkesir il genelinde sokak hayvanlarının korunması ve beslenmesi faaliyetlerini gerçekleştirdi. Bu kapsamda sokak hayvanlarına mama ve su sağlandı, vatandaşlara sokak hayvanlarına kötü muamelede bulunulmaması konusunda bilgilendirme yapıldı. Toplamda 1164 köpek ve 1038 kedi olmak üzere 2202 sokak hayvanı beslendi.

Kış mevsiminin devam ettiği günlerde, sokak hayvanlarının koruma ve beslenme faaliyetlerinin kesintisiz bir şekilde devam edeceği bilgisi kamuoyuna duyuruldu.

#balıkesir #haber #sokakhayvanları #hayvankoruma #farkındalıkfaaliyetleri #jandarma