-

Gözden kaçırmayın

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a İlk AdımıGazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a İlk Adımı

Valimiz Sayın İsmail Ustaoğlu, İlçemizi ziyaret etmek ve incelemelerde bulunmak amacıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak, İlçemizdeki programının bir parçası olarak TAGEM Bandırma Koyunculuk Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü tarafından düzenlenen Damızlık Koç Satış Töreni'ne katıldı. Törenin ardından Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret eden Vali İsmail Ustaoğlu, hastanede yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı ve incelemelerde bulundu. Vali Ustaoğlu, tedavisi devam eden vatandaşlara ve hasta yakınlarına acil şifa dileklerini ileterek, görevli sağlık personeline de kolaylıklar diledi.

Programının devamında Vali Ustaoğlu, sırasıyla Çelebi Bandırma Limanı, Bandırma Gümrük Müdürlüğü, Sahil Güvenlik 85 Bot Komutanlığı, Bandırma Adliyesi ve Bandırma Cezaevi Jandarma Tabur Komutanlığı, Bandırma M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ile Bandırma 2 Nolu T Tipi Ceza İnfaz Kurumunu ziyaret etti. Bu ziyaretlerle Vali Ustaoğlu, ilçedeki kurumları yerinde inceledi.

Ziyaretlere Vali İsmail Ustaoğlu'na, Kaymakamımız Engin Aksakal ve ilgili kurum amirleri eşlik etti.

#ValiİsmailUstaoğlu #İlçeZiyareti #Bilgilendirme #Hastaneİncelemesi #KamuKurumlarıZiyareti