-

Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Kızılkeçili Köyü'nde Köy Hayrına KatıldıİYİ Parti, Kızılkeçili Köyü'nde Köy Hayrına Katıldı

Balıkesir'in Gönen ilçesinde bir dizi programa katılan CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin ve beraberindeki heyet, yerel iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. CHP İl Başkanı Erden Köybaşı, İlçe Başkanı Ünsal Acar, CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın ve Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Gönen Ticaret Odası'nı ziyaret etti.

Gören Ticaret Odası'nda gerçekleştirilen buluşmada, Ticaret Odası Başkanı İsmail Mutlu ve Meclis Başkanı Yusuf Çetinkaya, Milletvekili Aytekin ve CHP heyetini ağırladı. Toplantıda, Gönen ekonomisine katkı sağlayan konular ve yerel işletmelerin karşılaştıkları sorunlar ele alındı.

Heyet, Gönen'in ekonomik gelişimi için görüş alışverişinde bulundukları ve kendilerine gösterilen sıcak ilgiden dolayı Ticaret Odası üyelerine teşekkürlerini iletti. Görüşme sonrasında yapılan açıklamada, iş dünyası ile kurulan diyalogun bölgenin kalkınması için önemli olduğu vurgulandı ve bundan sonraki süreçte de iş birliği içinde olunacağına dair mesajlar verildi.