-

Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Kızılkeçili Köyü'nde Köy Hayrına KatıldıİYİ Parti, Kızılkeçili Köyü'nde Köy Hayrına Katıldı

Balıkesir'de yerel yönetim anlayışına yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, "Derman Belediyeciliği" projesini tanıttı. Sarı'nın vurguladığı başlıca ilke, halka gerçekçi ve uygulanabilir vaatlerde bulunarak, verilen sözlerin ardında durmak oldu.

Sarı, Derman Belediyeciliği ile Balıkesir'e hizmet etme noktasında, vatandaş odaklı bir belediyecilik anlayışını benimsediklerini belirtti. Projede, şeffaflık ve hesap verebilirlik esas alınarak halkın beklentilerine cevap vermek ve sorunlarına kalıcı çözümler üretmek öncelikleri arasında yer alıyor. Milletvekili Sarı'nın ifadesine göre, Balıkesir'in potansiyelinin farkında olarak hazırlanan bu proje, kente değer katacak ve vatandaşların yaşam kalitesini artıracaktır.

Projeye göre, vaat edilmeyen hiçbir sözün halka sunulmayacağı, bu sayede vaatlerin gerçekçi ve ulaşılabilir olması sağlanacaktır. Balıkesir halkının ihtiyaç ve taleplerini ön planda tutan çalışmaların yapılacağı bu yönetim anlayışıyla, şehrin geleceğe güvenle bakabileceğinin altını çizdi.

#CHP #Balıkesir #DermanBelediyeciliği #SerkanSarı #belediyecilik #şeffaflık #hesapvereblirlik #halkaodaklı #vatandaş #sorun #çözüm #yaşamkalitesi