-

Gözden kaçırmayın

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a İlk AdımıGazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a İlk Adımı

İlçemizde 2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. yarıyılın sona ermesi birlikte Millî Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve orta dereceli 100 okulda 25.736 öğrenci yarıyıl karnelerini alarak 16 gün sürecek yarıyıl tatiline başladı.

Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer ile birlikte ilçemiz Hamiyyet Ferudun Sözen Özel Eğitim Uygulama Okulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak özel öğrencilerin karne mutluluğuna ortak oldu. Daha sonra Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Ortaokulunu ziyaret eden Kaymakam Odabaş, ortaokul öğrencilerinin karnelerini takdim etti.

MEHMET BORAN'IN KARNE MUTLULUĞU

Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Mehmet Boran Tavşan'ı evinde ziyaret ederek karnesini takdim etti.

İlçemizde rahatsızlığı nedeniyle evde eğitim hizmeti alarak 2023-2024 eğitim öğretim yılının 1. dönemini başarıyla tamamlayan 6. Sınıf öğrencisi Mehmet Boran Tavşan, karnesini Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş'ın elinden aldı.

Ortaokul öğrencisi Mehmet Boran ile yakından ilgilenerek sohbet eden Kaymakam Odabaş, çeşitli hediyeler takdim ederek, başarısından dolayı tebrik etti. Öğrencinin ailesi ile de sohbet eden Kaymakam Odabaş, öğrencinin sağlık durumu ve tedavi süreci hakkında bilgiler aldı.

Ziyarette açıklama yapan ve eğitimin önünde hiçbir engelin bulunamayacağını belirten Kaymakam Odabaş; "Örgün eğitime devam edemeyecek seviyede engeli bulunan ya da geçici olarak çeşitli rahatsızlıklar geçiren yavrularımız, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce görevlendirilen öğretmenlerimizle eğitim yaşamlarına ara vermeden devam etmektedir. Her koşulda çocuklarımızın eğitimi ile yakından ilgilenerek öğrencimizin yetişmesi ve gelişmesi, geleceğe en iyi şekilde hazırlanması için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Bu kapsamda özveriyle emek sunan öğretmenimize ve idarecilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

#eğitim #karne #mutluluk #öğrenci #başarı #MilliEğitimBakanlığı #öğretmen #özelöğrenci #tatil #örgüneğitim #evdeegitim #ziyaret #kaymakam #okul