-

Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Kızılkeçili Köyü'nde Köy Hayrına KatıldıİYİ Parti, Kızılkeçili Köyü'nde Köy Hayrına Katıldı

Balıkesir'de CHP İl Başkanlığı, saha çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Parti yetkilileri, yoğun bir gün geçirerek bir dizi etkinlik ve buluşmalar gerçekleştirdi. Sabah saatlerinde bir basın açıklaması yaparak güne başlayan yetkililer, ardından ilçe başkanlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantının ardından parti üyeleri ve il başkanları, Dereciflik, Karamanköy ve Macarlar mahallelerini ziyaret ederek bölge halkıyla bir araya geldi. Ziyaretler sırasında bölgenin sorunları ve talepleri dinlendi ve parti politikaları anlatıldı.

Akşam saatlerinde ise Balya bölgesinde bir iftar programına katılım sağlandı. İftarın ardından Kocaavşar mahallesinde halk buluşması düzenlendi. Bu etkinliklerde daha önce partiye liderlik etmiş isimler de bulunarak şu anki ekip ile birlikte çalışmalar yürüttü.

CHP il yönetimi, seçimlere kısa bir süre kala sahada aktif bir şekilde yer alıyor. Yoğun çalışmalarla hem örgütlenmenin güçlendirilmesi hem de seçim başarısına olan inanç vurgulanıyor. Yöneticiler ve parti üyeleri, bu çalışma temposuyla birlikte seçimlerde başarılı olacaklarına inançlarının güçlü olduğunu belirtiyorlar.

#CHP #Balıkesir #sahaterimleri #seçim2022