-

Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Kızılkeçili Köyü'nde Köy Hayrına KatıldıİYİ Parti, Kızılkeçili Köyü'nde Köy Hayrına Katıldı

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Milas'ta gerçekleşen ve demokrasi havası içinde geçen önemli bir etkinliğe katıldığını bildirdi.

Parti genel merkezinin talimatıyla, Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ve Parti Meclisi Üyesi Uğurcan İrak'la birlikte Milas'taki demokrasi şenliğine şahit olduklarını ifade eden Sarı, burada yapılan ön seçim sonucunda Fevzi Topuz’un Belediye Başkan aday adayı olarak seçildiğini belirtti.

Serkan Sarı, sandıktan başarı ile çıkan Topuz’u kutlayarak, parti içi demokrasiye katkıda bulunan ve seçimlere katılan diğer tüm aday adaylarına teşekkürlerini sundu.

Milletvekili Sarı, Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerine, iki gün süresince gösterdikleri konukseverlik ve ilgi dolayısıyla minnettarlığını dile getirdi.

Partililere duyduğu saygı ve sevgiyi ifade eden Sarı, Cumhuriyet Halk Partisi’nin öneminin altını çizerek, “Var olsun Cumhuriyet Halk Partisi!” ifadeleriyle mesajını noktaladı.

Sarı, partisinin temsil ettiği değerlere ve iç demokrasiye verdiği önemi yinelemiş oldu.

#CHP #CumhuriyetHalkPartisi #SerkanSarı #FevziTopuz #Milletvekili #Balıkesir #Manisa #Milas #DemokrasiŞenliği #Demokrasi #Seçimler #DemokratikSüreç #Parti #Politika