-

Gözden kaçırmayın

Gülhane Eczacılık Fakültesi'nde Beyaz Önlük Giyme Töreni HeyecanıGülhane Eczacılık Fakültesi'nde Beyaz Önlük Giyme Töreni Heyecanı

Balıkesir Üniversitesi, Türk edebiyatına yaptığı katkılarla tanınan Prof. Dr. İnci Enginün'e onuruna bir seminer kitaplığı açtı. Prof. Dr. Enginün'ün bağışladığı kitaplarla oluşturulan bu kitaplık, ünlü edebiyatçının katılımıyla gerçekleşen açılış töreniyle hizmete girdi. Törene üniversite rektörü, rektör yardımcıları, fakülte dekanı ve birçok akademisyen ile öğrenci de katıldı.

Açılış töreninde Balıkesir Üniversitesi Rektörü, Prof. Dr. İnci Enginün'ün fakülteye yaptığı bu değerli katkının önemine vurgu yaparak teşekkürlerini iletti ve bu anlamlı bağışın belgesini takdim etti. Prof. Dr. Enginün ise törendeki ilgi karşısında duyduğu memnuniyeti dile getirerek, seminer kitaplığının açılışının yanı sıra katılımcılar için kitaplarını imzalama nezaketinde bulundu.

Bu yeni seminer kitaplığı, Fen Edebiyat Fakültesi'nin akademik çalışmalarına ve öğrencilerin eğitimine büyük bir kaynak olarak destek verecek ve Türk edebiyatının araştırılması konusunda önemli bir merkez olması bekleniyor.