-

Gözden kaçırmayın

Bursa'da Çevre Koruma Eğitimleri SürüyorBursa'da Çevre Koruma Eğitimleri Sürüyor

Sındırgı ilçesi İbiller Mahallesi'nde yaşayan Süleyman'ın yeni evinde düzenlenen iftar yemeği, toplumsal dayanışmanın güzel bir örneği olarak kayıtlara geçti. Süleyman'ın eskiden kullanılamaz durumdaki evi, Sındırgı Belediyesi ile hayırsever vatandaşların "Bir Tuğla da Sen Koy" adlı kampanyası sayesinde yeniden inşa edildi. Kampanyaya halkın ilgisi ve katkısı büyük oldu.

Bu samimi etkinlik, Süleyman'ın ev sahipliğinde ve belediyenin katkılarıyla gerçekleştirilen iftar programı ile taçlandırıldı. İftar yemeği, mahalle sakinleri ve projeye katkı sağlayanların katılımıyla gerçekleşti. Yeni evin yapımında emeği geçen herkesin çabası takdir edildi ve Süleyman'a yeni yuvasında huzurlu ve mutlu günler temenni edildi.

Kampanyanın başarıya ulaşması ve yıpranmış bir evin yeniden hayat bulması, bölge halkının dayanışma ruhunu ve toplumun güçlü bağlarını gözler önüne serdi. Bu örnek girişim, ayrıca yerel yönetimin ve vatandaşların bir araya gelerek sosyal sorumluluk projelerinde neler başarabileceğini gösterdi.

#gazetecilik #sındırgı #iftar #toplumsaldayanışma #hayırseverlik #kampanya #sosyalsorumluluk #evinşası #mutluluk