İNDİRİMLİ BALKART TARİFESİ SONA ERDİ

Gözden kaçırmayın

Edremit’te 19 Mayıs Coşkuyla KutlandıEdremit’te 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı

YÜCEL YILMAZ İNDİRİMLERİ İPTAL ETTİ!!!

 

Bu gün Balıkesir Toplu Taşıma A.Ş. uhdesindeki tüm toplu taşıma araçlarından indirimli istifade eden Balıkesir Üniversitesi / Balıkesir University öğrencileri, kamuda çalışan sağlıkçılar gibi , indirimli balkart kullanan Balıkesir'li yurttaşlar, TTM-Toplu Taşıma Merkezi ve muhtelif duraklarda indirimli yolculuk yapmak isterken soğuk duş etkisi yaşadı..

 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 'nden henüz bir açıklama yapılmazken, başkanlık bitti öğrenci dostluğu, hizmet aşkı bitti gibi söylentiler hızlıca vatandaşlar tarafından dillendirildi..

 

Cumhuriyet Halk Partisi - CHP 'nden 31 Mart Mahali İdareler seçimlerinde ipi göğüsleyen ve Balıkesir tatihinde rekor oyla bir ilki gerçekleştirerek Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı olacak olan Ahmet Akın da hali hazırda mazbatasını teslim almadığı için sessizliğini koruyor..

 

GİDERAYAK VATANDAŞA EZİYET Mİ YAPILIYOR?!?

 

Çarşamba günü mazbatasını almasının ardından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı devir teslimi resmi olarak yapılacağından, yetki ve yürütme Yücel Yılmaz'da olduğundan, bu yapılan uygulamanın halka ve öğrencilere eziyet olarak yankı bulması kamuoyunda da şaşkınlık yarattı..

 

Balıkesir Haber Ajansı