-

Gözden kaçırmayın

MHP Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını KutladıMHP Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını Kutladı

AK Parti Balıkesir İl Teşkilatı, Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur'un katılımıyla bir istişare toplantısı düzenledi. Parti üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, parti gündemi ve teşkilat çalışmaları üzerine kapsamlı bir değerlendirme yapıldı.

Toplantı, Balıkesir'de parti içi birliktelik ve uyumun güçlendirilmesi amacıyla gerçekleştirildi. Genel Başkan Yardımcısı Uygur'un da katılımıyla toplantının önemi daha da arttı. İstişarede, saha çalışmaları ve üye ilişkilerinin geliştirilmesi konuları üzerinde özellikle duruldu.

Toplantının ana gündem maddeleri arasında, yaklaşmakta olan yerel ve genel seçimlere yönelik stratejilerin belirlenmesi ve siyasi ile sosyal politikalara ilişkin fikir alışverişi yapılması da yer aldı.

AK Parti Balıkesir İl Teşkilatı'nın bu toplantısında ayrıca, ilçe teşkilatlarının daha etkin çalışması ve gönüllü katılımın artırılması gibi konular üzerinde de kararlar alındığı belirtildi.

Toplantının sonunda, parti teşkilatının gelecek dönemde yürüteceği çalışmalar konusunda kararlı bir mesaj verilirken, "Durmak Yok, Yola Devam" vurgusu yapıldı. Bu sloganla, teşkilatın motivasyonunun sürdürülmesi ve hedeflere kararlı adımlarla ilerlemeye devam edilme kararlılığı teyit edildi. #AKParti #Balıkesir #siyaset #toplantı