Balıkesirspor eski başkanı Özgür Yılmaz hakkındaki suçlamalar yetersiz bulundu ve savcılık tarafından kovuşturmaya yer olmadığına karar verildi. Yapılan incelemeler sonucunda delil yetersizliği tespit edilmiş olup, Yılmaz hakkındaki suçlamalar düşmüştür. Bu gelişmeyle birlikte, Yılmaz'ın hukuki süreci sona ermiş ve masumiyeti hakkında karar verilmiştir.

Gözden kaçırmayın

Göztepe Spor Kulübü 19 Mayıs'ı KutladıGöztepe Spor Kulübü 19 Mayıs'ı Kutladı

Balıkesirspor Başkanlığı döneminde , kapalı olan transfer tahtasını acmak için tüm borçları kendi mal varlığı ve tacir çekleri ile ödeyen ve özellikle GLUMAÇ olarak spor camiasında bilinen Tomislav GLUMAC da dahil olmak üzere borçlarını ödediği oyunculardan,  şahsi alacaklarına karşılık temlik almak marifetiyle kendi haklarını koruma cihetine yönelen Balıkesirspor önceki dönem başkanı , Balıkesir'in saygın iş insanı,  Özgür Yılmaz adına şu an görevde bulunan mevcut yönetim tarafından suç isnat edilerek açılan tüm dosyalar,  savcılık tarafından delil yetersizliğinden dolayı kovuşturmaya yer yoktur denilerek kapatıldı..

Başkan Özgür Yılmaz 'ı kamuoyu önünde itibarsızlaştırma politikaları sonuçsuz kaldı!

Balıkesirspor mevcut yönetimin A takımı aslında Özgür Yılmaz yönetiminden oluşuyor..

Edinilen bilgiye göre menfaat ve çıkar çalışmalarına yol vermeyen ve alan açmayan Özgür Yılmaz'ı ekarte etmek için her türlü çabayı gösteren bu ekibin başarılı olduğu aşikar..

Özgür Yılmaz döneminde ekonomik olarak stabil habe gelen Balıkesirspor'u şahsi İkbal ve istikballeri doğrultusunda yönetmeyi şiar edinen mevcut yönetimin bununla da kalmayıp eski başkan Yılmaz'ı İtibarsızlaştırmak için tüm imkanlarını seferber etmişlerdi..

Sonuç olarak mevcut yönetimin savcıların verdiği takipsizlik kararı karşılığında ne yapacakları merak konusu..