-

Gözden kaçırmayın

İznik’te Triatlon Etkinliğiİznik’te Triatlon Etkinliği

Yarıyıl tatilinin heyecanı kapıyı çalarken, Altıeylül Belediyesi birbirinden eğlenceli ve öğretici etkinliklerle çocukları heyecan dolu bir tatile davet ediyor.

Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi, bugün itibarıyla zengin bir film repertuarına ev sahipliği yapıyor. Öğrenciler ve aileler, tatil boyunca belirlenen gün ve saatlerde tamamen ücretsiz olarak bu filmleri izleme fırsatı bulacak.

Altıeylül Belediyesi tarafından hazırlanan program, öğrencilerin hem eğlenmesini hem de yaratıcı düşünme becerilerini geliştirecek içerikler barındırıyor. Film gösterimleri, çocukların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmanın yanı sıra, bir yandan da kış tatilini verimli ve keyifli bir şekilde geçirmelerini sağlıyor.

Eğlenceli ve öğretici etkinliklerle dolu yarı yıl tatili programı, Altıeylül Belediyesi'nin çocuklara ve gençlere yönelik sosyal sorumluluk projelerinden sadece birini oluşturuyor. Belediye, bu tür etkinliklerle aileleri çocukların gelişimine destek olmaya ve kaliteli zaman geçirmelerine olanak tanımaya teşvik ediyor.

Her yaştan öğrenciyi ve aileyi kucaklayan bu etkinliklere tüm vatandaşlar davet ediliyor. Keyifli ve öğretici bir yarıyıl tatili için planlarınızda Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi'ne yer açmayı unutmayın! Etkinliklerin ücretsiz olarak sunulması, herkesin bu güzel olanaklardan faydalanabilmesine olanak tanıyor. Altıeylül Belediyesi, bir kez daha eğitime ve çocukların mutluluğuna değer veren bir etkinliğe imza atarak, toplumun kültürel gelişimine sağladığı katkıları pekiştirmiş oluyor.