-

Gözden kaçırmayın

ÖZMUTLU SİTESİNDE DUVAR YIKILDI 1 YARALIÖZMUTLU SİTESİNDE DUVAR YIKILDI 1 YARALI

BURHANİYE BELEDİYE BAŞKANI ALİ KEMAL DEVECİLER, YENİ DÖNEM İÇİN BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARI ATAMALARI YAPTI.

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, 31 Mart seçimlerinden sonra göreve devam etme kararı alarak belediye başkan yardımcıları atamalarını gerçekleştirdi. Mevcut başkan yardımcısı Oktay Erbalaban'ı tekrar bu göreve atayan Başkan Deveciler, Erbalaban'ın daha önce bir buçuk yıl boyunca Burhaniye için hizmet verdiğini ve aynı zamanda Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Burhaniye Belediyesi Meclis Üyeliği yaptığını belirtti.

Yeni atamalar arasında, sivil toplum kuruluşlarındaki aktif görevleriyle tanınan avukat Ayten Tuna da bulunuyor. Tuna, Başkan Deveciler tarafından başkan yardımcılığına getirildi ve kültür ve sanat ile ilgili çalışmaları yürütecek.

Başkan Deveciler, yeni dönemde Oktay Erbalaban, Tamer Midilli ve Ayten Tuna'dan oluşan başkan yardımcısı ekibiyle birlikte Burhaniye için hizmet vermeye devam edeceklerini ifade etti. Seçim dönemi boyunca verdikleri sözleri yerine getireceklerini belirten Deveciler, "Değişen ve Gelişen Burhaniye" hedefi için çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini ve bu süreçte halkın da destekleriyle vaatlerini gerçekleştireceklerini vurguladı.

#BurhaniyeBelediyeBaşkanı #AliKemalDeveciler #BelediyeBaşkanYardımcıları #OktayErbalaban #AytenTuna #HizmetlerDevamEdiyor