-

Gözden kaçırmayın

Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı TörendeMustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Törende

Balıkesir Ticaret Odası, bölgesel ticaretin gelişimine katkı sağlamak ve yerel işletmelere destek olmak amacıyla düzenlediği ziyaret programlarını sürdürüyor. Bu çerçevede, 1. Meslek Komitesi Meclis Üyesi Levent Sözeri'nin liderliğinde, ticaret odası üyelerine yönelik bir dizi ziyaret gerçekleştirildi.

Heyet, işletme sahipleri ile yakından ilgilendi ve Komite Üyeleri Cihan Türkoğlu, Arif Vatansever, Tayfun İkiz ve Ahmet Dönderdi'nin de katılımıyla, bölge ticaretinin önemli isimlerinden Murat Tozan, Ziya Ertürk ve Selim İnal'a ait işletmeleri ziyaret etti.

Özellikle Selim İnal'ın iş yerine yapılan ziyaret sırasında, Balıkesir Ticaret Odası'nın eski başkanlarından ve Balıkesir'in eski Belediye Başkanı Ziyaettin Tan ile keyifli bir buluşma gerçekleşti. Bu buluşmada, bölgesel ekonomiye dair deneyimler paylaşıldı ve sektörel sorunlar hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Balıkesir Ticaret Odası'nın bu tür ziyaretlerle yerel işletmeler arasındaki iletişimi güçlendirmeyi amaçladığı bilinmektedir. Aynı zamanda odanın, üyelerin işletme ihtiyaçlarını karşılamak ve onları piyasa trendleri hakkında bilgilendirmek gibi konularda da aktif bir rol oynadığı vurgulanmaktadır.

#BalıkesirTicaretOdasi #zayiflama #gelistirme #isbirligi #ziyaretprogrami