-

Gözden kaçırmayın

ÖZMUTLU SİTESİNDE DUVAR YIKILDI 1 YARALIÖZMUTLU SİTESİNDE DUVAR YIKILDI 1 YARALI

Balıkesir Veteriner Hekimler Odası Başkanı Hüdayi Tanrıkulu, ilgili belediye başkanına nezaket ziyaretinde bulundu. Görüşme sırasında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu ve sektörün güncel meseleleri tartışıldı. Tanrıkulu ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, alınan destek ve gösterilen misafirperverlik için teşekkürlerini iletti.

Balıkesir'deki Veteriner Hekimler Odası Başkanı Hüdayi Tanrıkulu, ilgili belediye başkanıyla yapılan bir ziyaret gerçekleştirdi. Toplantı boyunca iki taraf arasında fikir alışverişi yapıldı ve sektörün güncel konuları tartışıldı. Tanrıkulu, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Balıkesir'de faaliyet gösteren Veteriner Hekimler Odası'nın başkanı Hüdayi Tanrıkulu, ilgili belediye başkanını ziyaret etti. Görüşme sırasında sektörün güncel meseleleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Tanrıkulu, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, gösterilen ilgi ve misafirperverlik için teşekkürlerini iletti.

Balıkesir'deki Veteriner Hekimler Odası Başkanı Hüdayi Tanrıkulu, ilgili belediye başkanıyla nezaket ziyaretinde bulundu. Toplantı sırasında, sektörün güncel konuları üzerine konuşuldu ve fikir alışverişi yapıldı. Tanrıkulu, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, destek ve misafirperverlik için belediye başkanına teşekkür etti.

#Sosyal medya etiketleri: #Gazetecilik #Haberler #Sektör #VeterinerHekim #BelediyeBaşkanı #Ziyaret #FikirAlışverişi #İşBirliği #Balıkesir