-

Gözden kaçırmayın

Ege Bölgesi Sanayi Odası Meclis Toplantısında İş Birlikleri Masaya YatırıldıEge Bölgesi Sanayi Odası Meclis Toplantısında İş Birlikleri Masaya Yatırıldı

Bursa'da yerel girişimcilik ekosistemine destek sağlayan Bursa Ekonomik ve Kalkınma Ajansı (BEBKA), potansiyel yatırımcılar için bir program düzenliyor. "Startup Yatırımcısı Nasıl Olunur" başlığı altında gerçekleştirilecek olan program, başarılı yatırımcıların deneyimlerini ve yatırım yapma süreçlerini detaylarıyla ele almayı hedefliyor.

Yatırım yapma konusunda deneyim kazanmak ve bilgi edinmek isteyen yatırımcı adayları için önemli bir kaynak olacak olan program, başarılı örnek vaka analizlerini sunacak ve yatırım potansiyeli olan startup projelerini sergileyecek. Bu etkinlik, yatırımcı olma yolculuğunda atılan önemli bir adımı temsil ediyor.

Program, 24 Nisan Çarşamba günü 13:00 ile 15:00 saatleri arasında gerçekleşecek. İlgilenen katılımcılar, etkinliğe online başvuru formunu doldurarak kayıt yaptırabilecekler. Girişimciler ve yatırımcılar için benzersiz bir öğrenme ve network oluşturma fırsatı sunan bu program, yerel ekonominin güçlenmesine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

#BEBKA #Bursa #girişimcilik #yatırım #ekonomikgelişim #startup #yatırımcı #network