-

Gözden kaçırmayın

Kestel Belediye Başkanı 1 Mayıs'ta Çalışanlarla Dayanışma İçindeKestel Belediye Başkanı 1 Mayıs'ta Çalışanlarla Dayanışma İçinde

Yerel yönetimle dini temsilciler arasında nezaket ziyareti gerçekleşti. Kentin dini ve yönetimsel işbirliğinin güçlendirilmesi amacıyla yapılan bu ziyaret, yerel düzeydeki uyumu pekiştirmeye devam etmektedir.

Ziyarette, bölge müdürlüğünün üst düzey yetkilisi Haluk Yıldız, İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır ve Diyanet Akademisi Müdürü Fatih Çatmakaş, bölgeye yeni atanan İlçe Müftüsü Nurullah Koçhan'ı ziyaret ederek tebriklerini iletti. Bu ziyaret, hem yeni atanan İlçe Müftüsü Koçhan'a hayırlı olsun dileklerini iletmek hem de mevcut ilişkileri güçlendirmek amacını taşımaktadır.

Ziyarette karşılıklı iş birliğinin ve diyalogun önemi vurgulanarak, ilçedeki sosyal ve kültürel faaliyetlerde birlikte hareket edilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Yerel yönetimin başkanı Oktay Yılmaz, dini temsilcileri kabul ettiği bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçede yapılacak her türlü faaliyet ve projede dini temsilcilerle iş birliği içinde olacaklarını belirtti. Ayrıca, dini temsilciler ve yerel yönetim arasındaki koordinasyonun, toplumun manevi ve sosyal dinamiklerine katkıda bulunacağının altını çizdi.

Bu ziyaret, yerel yönetimler ile dini kurumların birlikte çalışarak huzur ve dayanışma ortamını güçlendirme niyetini göstermiş oldu. Her iki taraf da ilçenin ortak menfaatleri doğrultusunda uyumlu çalışma taahhüt etti.#YerelYönetimler #DiniTemsilciler #İşBirliği #Uyum #Dayanışma