-

Gözden kaçırmayın

Türkiye'de Asgari Ücretle Yaşam Mücadelesi ve İşçi Haklarına Dikkat Çeken 1 MayısTürkiye'de Asgari Ücretle Yaşam Mücadelesi ve İşçi Haklarına Dikkat Çeken 1 Mayıs

CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Bursaspor Taraftarlar Derneği Yönetimi tarafından makamında ziyaret edildi. Dernek Başkanı Kemal Gürmen Saruhan önderliğinde gerçekleşen ziyarette, Bursaspor'un geleceğine dair fikir alışverişinde bulunuldu.

İl Başkanı Yeşiltaş, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, Bursaspor'un şehrin en önemli markalarından biri olarak taraftar desteği ve birlikte hareket edilmesinin önemini vurguladı ve Bursaspor'un hak ettiği başarıya ulaşması için gerekli çabayı gösterme konusundaki kararlılıkla hareket edeceklerini belirtti.

Kemal Gürmen Saruhan ise Bursaspor'a olan bağlılıklarını ifade ederek, takımın daha iyi yerlere gelmesi için destek verdiklerini ve bu amaç doğrultusunda İl Başkanı ile yapılan görüşmenin oldukça verimli geçtiğini dile getirdi.

Yeşiltaş, Bursaspor Taraftarlar Derneği Yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundu.

Bursaspor'un başarı için tüm kesimlerce desteklenmesinin şehir takımı ruhunu yansıttığını ve tüm tarafların bu konuda hemfikir olduğu görüşü çerçevesinde, verilen desteğin önemi ve Bursaspor'un geleceği üzerine odaklanılan ziyaret, şehrin futbol takımına olan bağlılığın güçlü olduğunu gösterdi.

#CHP #Bursa #NihatYeşiltaş #Bursaspor #KemalGürmenSaruhan #TaraftarlarDerneği #Bağlılık #Destek #Futbol