-

Gözden kaçırmayın

İnegöl'de Nöbetçi Kütüphaneler Gençler ve Çocuklar İçin Yaygınlaşıyorİnegöl'de Nöbetçi Kütüphaneler Gençler ve Çocuklar İçin Yaygınlaşıyor

İzmir'de Karabağlar Belediyesi, yaşlı nüfusa yönelik hizmetlerine devam ediyor. Belediye, Muammer Akar Mahallesi'nde bulunan Sağlıklı Yaş Alma Merkezi'nde (YAŞAM) sunduğu etkinliklerle dikkat çekmektedir. Belediye Başkanı Hüseyin Kınay'ın da katılım gösterdiği müzik çalışmalarıyla merkez, yaşlıların sosyal ve kültürel hayatına renk katmayı amaçlıyor.

Müzik etkinliği, bireyleri sanatla iç içe bir ortamda buluşturarak, yaşam tecrübelerini paylaşabilecekleri bir platform sunmakta. Böylelikle merkez, yaşlıların fiziksel ve ruhsal gelişimine katkıda bulunurken, toplum içindeki etkin rollerini de güçlendirmeyi hedefliyor. Belediye Başkanı Kınay, etkinliğin önemine değinerek yaşlılara yönelik projelerin devam edeceğinin altını çizdi.

Etkinlik takvimini ve gelecek projeleri üzerine yapılan değerlendirmeler, belediye tarafından organize edilen ve yaşlı nüfusun aktif katılımını destekleyen çalışmaların önemini öne çıkarıyor. Belediye, bu tür etkinliklerle toplumda yaşlı bireylerin öz saygısını artırmayı ve yaşam kalitelerini yükseltmeyi amaçlıyor.

#izmir #yaşlıhizmetleri #karabağlarbelediyesi #sağlıklıyaşam #müziketkinliği #sosyalhayat #kültürelhayat #yaşlıprojeleri #toplumkatılımı #yaşlıbireyler