-

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Ş.Sertaş Karakaş Yurda DöndüBelediye Başkanı Ş.Sertaş Karakaş Yurda Döndü

Ramazan ayının manevi atmosferini yansıtan etkinlikler kapsamında, bir ilde düzenlenen kültürel yarışmada genç yetenekler ön plana çıktı. Mani ve resim dalında yeteneklerini sergileme fırsatı bulan ortaokul ve lise öğrencileri arasında düzenlenen yarışma, gençlerin sanatsal ve edebi yeteneklerini geliştirmeye yönelik bir platform oldu.

Yarışma; mani ve şiir gibi geleneksel edebi formların yanı sıra, resim gibi görsel sanatları da içeren kategorilerde düzenlendi. Özellikle resim dalında başarılı çalışmaların sergilendiği etkinlikte, başarılı çocuklara ödüller verildi. Ödüller, gençlerin sanat ve edebiyata teşviki amacıyla verildiği müftülük bünyesinde düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu.

Bu tür etkinlikler, sosyal hizmetler bakımından da önem taşıyor. Çünkü gençlerin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlayan bu tür organizasyonlar, aynı zamanda sosyal uyum ve toplumsal bağları güçlendiriyor. Ödül töreni, gençlerin başarılarının takdir edildiği ve teşvik edildiği bir ortamda gerçekleştirildi, bu da gençlerin kendilerini ifade etmelerine ve toplum önünde takdir görmelerine olanak tanıyan bir deneyim oldu.

Böylece, kültürel ve manevi değerlerin yeni nesillere aktarılmasında önemli bir rol üstlenen bu etkinlikler, toplumsal dayanışmanın ve birlikte yaşamanın güzel örneklerini sergiliyor. İlgili kurum ve kuruluşlar tarafından desteklenen bu tür yarışmaların, gençlerin gelişimine katkıları tartışılmaz bir gerçektir.

#GençYetenekler #KültürelEtkinlikler #RamazanAyı #SanatVeEdebiyat #ToplumsalDayanışma