-

Gözden kaçırmayın

İnegöl'de Nöbetçi Kütüphaneler Gençler ve Çocuklar İçin Yaygınlaşıyorİnegöl'de Nöbetçi Kütüphaneler Gençler ve Çocuklar İçin Yaygınlaşıyor

İvrindi Belediye Başkanı Önder Lapanta, yerel yönetim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Lapanta, ilk olarak belediyeye ait bir kum ocağını ziyaret ederek işletmenin günlük faaliyetleri ve işleyişi hakkında bilgi aldı.

İşletme çalışanları ile sohbet eden Lapanta, burada elde edilen verimlilik ve operasyonal süreçlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kum ocağı ziyaretinin ardından belediye hizmet binasına geçen Belediye Başkanı, burada farklı birimlerde görev yapan mesai arkadaşlarını yerlerinde ziyaret etti. Her birime gerçekleştirdiği ziyaretlerde çalışanlarla bir araya gelen Lapanta, onlara işlerinde başarılar dileyerek, çalışmalarında kolaylıklar temennisinde bulundu.

Belediye çalışanları ile yaptığı birebir görüşmelerde, personelin çalışma şartları ve belediyenin vatandaşlara sunmuş olduğu hizmetlerin kalitesine yönelik fikir alışverişinde bulunan Başkan Lapanta, çalışanların öneri ve görüşlerinin önemine vurgu yaptı. Başkanın ziyaretleri, belediyenin farklı alanlardaki çalışmalarıyla doğrudan ilişkili olduğundan, devam eden ve planlanmakta olan projeler üzerine de bilgiler vererek, hizmet kalitesinin artırılması için atılacak adımlara dikkat çekti. Bu tür saha ziyaretlerinin, yönetim ve çalışanlar arasındaki iletişimi güçlendirdiğinin ve hizmet verilen topluma daha iyi hizmet sunulması için yararlı olduğunun altını çizdi.

#İvrindiBelediyesi #BaşkanLapanta #YerelYönetim #HizmetKalitesi #SahaZiyareti