-

Gözden kaçırmayın

Yenice'de 19 Mayıs CoşkusuYenice'de 19 Mayıs Coşkusu

İzmir'de Sivil Toplum İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen "Canlarımız Yanmasın" projesi kapsamında HAK-TİM Hayvan Kurtarma Derneği ile İzmir AFAD İl Müdürlüğü tarafından bir hayvan kurtarma tatbikatı düzenlendi. Toplam 13 sivil toplum kuruluşundan 72 personel ve 7 araç katılım sağladı.

Tatbikata Vali Yardımcısı İsmail ÇORUMLUOĞLU, AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda BÖLÜNMEZ ÇANKIRI, AFAD İl Müdürü Nazif EKİNCİ, Sivil Toplum İlişkiler İl Müdürü Turgay ESER, Sahil Güvenlik Komutanlığı temsilcisi ve STK temsilcileri katıldı.

Tatbikat sonrasında bir değerlendirme konuşması yapan İzmir Vali Yardımcısı İsmail ÇORUMLUOĞLU, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının bir araya geldiği tatbikatın başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğini belirterek tüm katılımcılara teşekkür etti.

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda BÖLÜNMEZ ÇANKIRI ise ülkemizde yaşanan afetler sonrasında sadece insanların değil, birçok canlının da zarar gördüğünü ifade ederek bu projenin İzmir'de farkındalığın artırılmasını amaçladığını belirtti. Ayrıca bu tatbikatta İzmir halkının yüksek bir farkındalık gösterdiğini söyleyerek mutluluğunu dile getirdi.

#siviltoplum #hayvankurtarma #tatbikat #afet #farkındalık