-

Gözden kaçırmayın

Orhangazi Belediyesi 19 Mayıs'ı KutladıOrhangazi Belediyesi 19 Mayıs'ı Kutladı

Balıkesir'in Altıeylül ilçesi, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı 23 Nisan tarihinde kutlayacak. Bu özel gün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilmiştir. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Altıeylül Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği etkinlikler, aileler ve çocuklar için keyifli bir gün yaşatacak.

Törenler, Kuva-yi Milliye Meydanı'nda gerçekleşecek kortej yürüyüşü ile başlayacak. Saat 12.00'de başlayacak olan yürüyüş, bayram coşkusunu taçlandıracak. Ardından saat 14.00'te Atatürk Parkı'nda gösteriler sunulacak ve bu etkinlikler, saat 18.00'de yerel çocuk korosunun vereceği konser ile sona erecek.

Akşam saatlerinde ise Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi'nde yeni etkinlikler gerçekleştirilecek. Saat 19.30'dan itibaren çeşitli gösteri ve konserlerle çocuklar ve aileler keyifli bir vakit geçirecek. Bu etkinlikler arasında Yıldırım Show, Bilnet Çocuk ve Gençlik Korolarının performansları ve Gülşah-Baha konseri yer alacak. Gösteriler, akşam saat 21.30'da Göksel Doğançay'ın konseriyle sona erecek.

Altıeylül Belediyesi'nin düzenlediği bu etkinliklerle birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, renkli görüntülere sahne olacak ve çocuklar ile ailelere unutulmaz bir deneyim sunacak. #23Nisan #EgemenlikveÇocukBayramı #Altıeylül #Balıkesir