-

Gözden kaçırmayın

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Karaburun'da Kutlandı19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Karaburun'da Kutlandı

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için bir mesaj yayımladı. Ustaoğlu, mesajında 23 Nisan'ın Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının ve Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bir bayram olduğunu vurguladı. Bu özel tarihin Türkiye'nin egemenliğinin ilan edildiği, demokrasinin temellerinin atıldığı ve milli birlik ile beraberliğin pekiştirildiği anlamlı bir gün olduğunu belirten Vali, çocukların geleceğinde eğitimin önemine de dikkat çekti.

Vali Ustaoğlu, 23 Nisan'ın aynı zamanda çocuklara duyulan inancın bir göstergesi olduğunu ifade etti. Eğitimin, yeni nesillerin yetişmesinde büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Ustaoğlu, çocuklara sağlanan fırsatların ve iyi bir eğitimin, ulusun geleceği için hayati bir rol oynadığını belirtti.

Vali Ustaoğlu, bu anlamlı günün dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlendirilmesini hedeflediğini söyledi. Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayan Vali, onlara sağlıklı, mutlu ve başarılı bir gelecek diledi.

#BalıkesirValisi #İsmailUstaoğlu #23Nisan #UlusalEgemenlikVeÇocukBayramı #çocuklarıseviyoruz #eğitimönemlidir