-

Gözden kaçırmayın

Kaymakam Salih Sak ve Ekip Çalışanlarından Moral ZiyaretleriKaymakam Salih Sak ve Ekip Çalışanlarından Moral Ziyaretleri

Manisa'da gerçekleştirilen paletli yüzme yarışmalarında Demirci ilçesi adına mücadele eden 24 sporcu, Minik A-B Küçükler ve Yıldızlar-Gençler (kız-erkek) kategorilerinde toplam 41 madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti. Bu başarılarından dolayı sporcular ödüllendirildi.

22 Nisan 2024 Pazartesi günü, Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi Konferans Salonu'nun odasında düzenlenen ödül törenine Demirci Kaymakamı Adem Kaya, Belediye Başkanı Erkan Kara, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Çetinkaya, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Taştekin katıldı.

Kaymakam Adem Kaya ve Belediye Başkanı Erkan Kara, Demirci'yi gururlandıran sporculara hediyelerini takdim ederek tebriklerini iletti. Bu önemli başarılarından dolayı sporcuları gönülden kutladılar.

Manisa'da gerçekleşen yarışmaların ardından, 6 sporcumuz 25-26 Mayıs tarihlerinde Trabzon'da düzenlenecek Okul Sporları Yıldızlar-Küçükler Paletli Yüzme Türkiye Finalleri'nde Demirci'yi temsil edecek. İlçemizi en iyi şekilde temsil edecek sporculara Demirci Kaymakamı Adem Kaya, başarılar dileyerek tebriklerini iletti.

Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara ise, yüzme yarışmasında Demirci'ye toplamda 41 madalya kazandıran 24 sporcuya içtenlikle teşekkür etti. Gençlerimizin her zaman destekçisi olduklarını belirtti ve onlara her zaman destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

#Demirci #YüzmeYarışması #SporcuBaşarısı #PaletliYüzme #Manisa #Trabzon #TürkiyeŞampiyonası #OkulSporları