-

Gözden kaçırmayın

GAP Bölgesinin Tarihi ve Kültürel Mekanlarını Keşfedin: 4 Gün Sürecek Eşsiz Bir Kültür TuruGAP Bölgesinin Tarihi ve Kültürel Mekanlarını Keşfedin: 4 Gün Sürecek Eşsiz Bir Kültür Turu

Karacabey Ticaret Borsası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için özel bir etkinlik düzenledi. Borsa yönetimi, kurumları ziyaret eden çocuklara teşekkür ederek ve bu özel günün önemini vurgulayarak onları ağırladı.

Kutlamaların odak noktasında yer alan çocuklar, hem bayramın anlamını ve önemini hem de ticaret borsasının işleyişini yakından gözlemleme fırsatı buldular. Şenlik havasında geçen etkinlikte, çocukların neşesi tüm borsayı sararken, yetkililer bu tür etkinliklerle genç nesillere özgüven aşılamayı ve onlara değer verdiklerini göstermeyi amaçladıklarını ifade ettiler.

Karacabey Ticaret Borsası yönetimi, bu anlamlı günde çocukların yüzlerindeki mutluluğun sağlam temeller üzerine kurulacak bir toplumun geleceğinin müjdecisi olduğunu belirtti. Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladılar ve bu özel günün tüm dünya çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini dilediler.

#KaracabeyTicaretBorsası #23NisanUlusalEgemenlikveÇocukBayramı #özeletkinlik #çocuklar #toplumunmüjdecisi #özgüvenaşılama #değerverme #mutluluk #barış