-

Gözden kaçırmayın

Bursa Medya Temsilcileri Yerel Kalkınma ve Medyanın Rolünü TartıştıBursa Medya Temsilcileri Yerel Kalkınma ve Medyanın Rolünü Tartıştı

Türkiye'nin önemli milli bayramlarından biri olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Bozcaada'da da coşkuyla kutlandı. Bozcaada Belediye Başkanı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bu özel günün ulusal egemenliğin ve çocukların neşesinin, umudunun simgesi olduğunu ifade etti. Bayramın, çocuklara olan inancın ve onları geleceğin liderleri olarak gören bakış açısının bir ifadesi olduğuna vurgu yapıldı. Tüm çocukların bu anlamlı günü kutlaması temenni edildi.

Kutlamalar çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenlendi. Çocukların sevinç ve coşkusu etkinliklere renk kattı.

[#Bozcaada](https://twitter.com/hashtag/Bozcaada) [#23NisanUlusalEgemenlikveÇocukBayramı](https://twitter.com/hashtag/23NisanUlusalEgemenlikve%C3%87ocukBayram%C4%B1) [#Atatürk](https://twitter.com/hashtag/Atat%C3%BCrk) [#millibayramlar](https://twitter.com/hashtag/millibayramlar) [#ulusalegemenlik](https://twitter.com/hashtag/ulusalegemenlik) [#çocuklar](https://twitter.com/hashtag/çocuklar)