-

Gözden kaçırmayın

FİKRİ MÜLKİYET SEMPOZYUMUNA BALIKESİR YAYINCI KURULUŞLARI KATILIM SAĞLADIFİKRİ MÜLKİYET SEMPOZYUMUNA BALIKESİR YAYINCI KURULUŞLARI KATILIM SAĞLADI

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde bulunan 26 Kasım İlkokulu'nda düzenlenen coşkulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine Gelibolu Belediyesi de katıldı. Bayramın anlam ve önemini yansıtan çeşitli etkinlikler ve gösterilerin gerçekleştirildiği kutlamada, çocukların gösterdiği performanslar izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Gelibolu Belediyesi yetkilileri, öğrencilerin ve öğretmenlerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak için düzenledikleri etkinliklere desteklerini ve mutluluklarını dile getirdi. Belediye, bu özel günde çocukların mutluluğunu paylaşmak ve onlara destek olmak adına okulda gerçekleşen etkinliklere katılım sağladı. Belediye yetkilileri, çocukların geleceğimiz olduğunu ve onlara yatırım yapmanın memleket meselesi olduğunu vurgulayarak, bayramın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

Etkinlik, milli değerlerimizin yeni nesillere aktarılmasını ve çocukların ulusal bilinçle yetişmelerini hedefleyen anlamlı bir gün olarak kayıtlara geçti.

#GeliboluBelediyesi #23Nisan #UlusalEgemenlikveÇocukBayramı #Gelibolu #Çanakkale #Geliboluİlkokulu