-

Gözden kaçırmayın

Kaymakam Salih Sak ve Ekip Çalışanlarından Moral ZiyaretleriKaymakam Salih Sak ve Ekip Çalışanlarından Moral Ziyaretleri

23 Nisan Salı sabahı ilk tören Tire Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirildi. Atatürk Anıtı'na çelenk sunusu İlçe Milli Eğitim Müdürü Duygu Çevirgen Uzun tarafından yapıldı.

Tire Gölet Rekreasyon Alanı'nda düzenlenen kutlama programına Tire Kaymakamı Vural Karagül, Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Burak Hazinedaroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Duygu Çevirgen Uzun, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Canpolat, İlçe Jandarma Komutanı Okay Cansu, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kutlama programı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Duygu Çevirgen Uzun'un günün anlam ve önemini belirten konuşması ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in yayınladığı mesajın okunmasıyla devam etti. Program kapsamında öğrencilerin okuduğu şiirler, anasınıfı öğrencilerinin gösterileri, halk oyunları gösterileri, pandomim ve sportif dans gösterileri, müzik dinletileri ve Türk Bayrağı koreografisi yapıldı. Program, bu etkinliklerin ardından sona erdi.

#23Nisan #UlusalEgemenlikveÇocukBayramı #Tire #CumhuriyetMeydanı #TireGölet #Türkiye