-

Gözden kaçırmayın

Ülkemizde Ülkemizde "Orman Benim" Kampanyası ile Orman Yangınlarına Karşı Bilinç Artıyor

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yılı, ilçemizde coşkuyla kutlandı. Kutlama etkinlikleri ilçe milli eğitim müdürlüğünün Kestel Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başladı.

Kutlama programına ilçe kaymakamımız Recep Öztürk, ilçe belediye başkanı Ferhat Erol, ilçe jandarma komutanı Can Ayhan, ilçe emniyet müdürü Memduh Pişik, ilçemizde görev yapan kamu kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlarımız katılım sağladı.

Kutlama programı Kestel Belediyesi Amfi Tiyatro Alanı'nda devam etti. 23 Nisan coşkusu ilçemizdeki okullarda okuyan öğrencilerimizin çeşitli etkinlik ve gösteriler sergilemesiyle sürdü. Çocuklarımızın gözlerindeki bayram coşkusu, katılan tüm izleyicilere de yansıdı.

Program sonunda ilçe kaymakamımız Recep Öztürk ve protokol üyeleri çocuklarımıza ödüllerini takdim etti. #Atatürk #UlusalEgemenlikVeÇocukBayramı #23Nisan #Kestel #KutlamaEtkinliği