-

Gözden kaçırmayın

FİKRİ MÜLKİYET SEMPOZYUMUNA BALIKESİR YAYINCI KURULUŞLARI KATILIM SAĞLADIFİKRİ MÜLKİYET SEMPOZYUMUNA BALIKESİR YAYINCI KURULUŞLARI KATILIM SAĞLADI

İzmir'in Karaburun ilçesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutladı. İlçedeki okullar ve gençlik merkezleri, bu özel günde çeşitli renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı. Öğrenciler ve öğretmenler, Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu anlamlı günü, bayramın ruhuna uygun etkinliklerle şenlendirdi.

Kük Hanımlar ve Küçük Beyler olarak anılan ve geleceğin temsilcileri olan çocuklar, okullarında ve ilçe meydanlarında gerçekleştirdikleri gösterilerle, yurt sevgisi ve Atatürk'e olan saygılarını dile getirdiler. Milli mücadele ruhunu yansıtan etkinliklerle, ulusal egemenliğin önemi vurgulandı.

Karaburun Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında, şenlikler ve konserler gençlik merkezlerinde ve açık alanlarda yapıldı. Bölge halkı ve ziyaretçiler, bu kutlamalarla, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 103. yılı anısına düzenlenen şenliklere yoğun ilgi gösterdi. Bayramın, çocuklara ve tüm yurttaşlara ulusal egemenlik bilincinin pekiştirilmesinde önemli bir fırsat sunduğu belirtildi.

23 Nisan, barış ve kardeşlik mesajlarının da ön planda olduğu bir gün olarak, Karaburun'da, tüm kuşakları bir araya getirerek ulusal birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmeye devam etti.