-

Gözden kaçırmayın

Kaymakam Salih Sak ve Ekip Çalışanlarından Moral ZiyaretleriKaymakam Salih Sak ve Ekip Çalışanlarından Moral Ziyaretleri

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluşuna giden yolun en önemli temel taşlarından birisi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Büyük Millet Meclisimizin 23 Nisan 1920'de açılması ile bu yüce çatı altında alınan kararlarla yürütülen Milli Mücadele büyük bir zaferle sonuçlanmış ve milletimiz bağımsızlığa kavuşmuş ve bu önemli gün Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklara armağan edilmiştir.

Geleceğimizin teminatı olan en kıymetli hazinemiz çocuklarımızın milli ideallerimize sarılmaları, manevi değerlerimizle donanmaları, dünya barışına önemli katkılar sağlamaları en büyük arzumuzdur. İnanıyoruz ki, bugünün çocukları, ileride çok daha müreffeh bir Türkiye'yi inşa edecek, dünya barışına önemli katkılar sağlayacaklardır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Necip Milletimize hizmette bulunan ve ebediyete intikal eden Türkiye Büyük Millet Meclisi mensuplarını, bu vatan için canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi, aramızdan ayrılan Şanlı Gazilerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum. Sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle bu güne anlam katan bütün çocuklarımızın ve aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.