-

Gözden kaçırmayın

FİKRİ MÜLKİYET SEMPOZYUMUNA BALIKESİR YAYINCI KURULUŞLARI KATILIM SAĞLADIFİKRİ MÜLKİYET SEMPOZYUMUNA BALIKESİR YAYINCI KURULUŞLARI KATILIM SAĞLADI

Bursa, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı düzenlenen çeşitli etkinliklerle coşku içinde kutladı. Şehrin önemli etkinlik alanlarından birisi olan bir park, bayram coşkusunu yaşayan vatandaşlarla doldu taştı. Sınırlarını aşan bir katılımla gerçekleşen bu özel gün, çocukların yüzündeki mutluluğu ve heyecanı bir kez daha pekiştirdi.

Özellikle etkinliklerin zirve yaptığı anlardan biri, sevilen sanatçı Nil Karaibrahimgil'in verdiği konser oldu. Hemşehrilerinin yoğun ilgi ve katılımı gösterdiği konser, bayramın anlam ve önemine uygun bir şekilde sevinçle ve enerjiyle bezenmişti. Sanatçının repertuarındaki sevilen şarkılar eşliğinde, çocuklar ve büyükler doyasıya eğlendi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen bu anlamlı etkinlikte; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel gün, milli egemenlik ve çocukların neşesi ile bir kez daha anlam kazandı. Etkinliğe katılan ve bayram coşkusuna ortak olan herkese teşekkür edilerek, 23 Nisan'ın bir kez daha gururla kutlandığı vurgulandı. Bursa, bu tür etkinliklerle her yaş grubundan insanın bir araya gelmesi ve ortak mutluluklar yaşamasının önemine işaret etti.

Bu özel günde çocukların yüzündeki gülümsemeyi görmek, tüm zorluklara rağmen umudu yeşertecek en güçlü mesajlardan biri olarak kayda geçti. Bursa, bu tür kutlamaların birlik ve beraberlik duygusunu pekiştiren ve toplumsal hafızada özel bir yer tutan etkinlikler olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. Her yıl olduğu gibi, bu yıl da Bursa'daki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, şehrin kültürel etkinlik takvimindeki önemli günlerden biri olarak hatırlanacak.