-

Gözden kaçırmayın

Bursa Medya Temsilcileri Yerel Kalkınma ve Medyanın Rolünü TartıştıBursa Medya Temsilcileri Yerel Kalkınma ve Medyanın Rolünü Tartıştı

Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yıl dönümü, coşkuyla kutlandı. Zengin ve renkli etkinliklerle donatılan bu özel günde, bir ilçede de anlamlı bir tören gerçekleştirildi. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma töreni, ilçe halkının yoğun katılımıyla şenlendi. Tören, ilçe idarecileri, öğrenciler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti, birlik ve beraberlik mesajları yankılandı.

Tören sırasında belediye başkanının ve protokol üyelerinin de aralarında bulunduğu yoğun kalabalık, Atatürk anıtı önünde saygı duruşunda bulundu. Ardından çelenk yerine bırakıldı. Öğrencilerin ve çocukların neşeli yüzleri, bayramın coşkusunu bir kez daha hatırlattı. Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bu önemli günde, adeta bir festival havası esiyordu. Her yaştan insanın bir arada, ulusal egemenliğin 104. yılını kutladığı bu etkinlik, milli birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirdi.