-

Gözden kaçırmayın

Kaymakam Salih Sak ve Ekip Çalışanlarından Moral ZiyaretleriKaymakam Salih Sak ve Ekip Çalışanlarından Moral Ziyaretleri

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yılı, coşkuyla kutlandı. Atatürk Anıtına, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Yenen çocuklarla birlikte çelenk sundu.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından çelenk sunma töreni sona erdi. Tören sonrasında kutlama programı Gazi İlkokulunda yapıldı. Okuldaki Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut YENEN, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı. Daha sonra Gazi İlkokulu öğrencilerinin hazırladığı halk oyunları, şiirler, müzikli gösteriler sergilendi. İlçemizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri Kaymakamımız Mehmet Kâmil SAĞLAM, Belediye Başkanı Mazlum NURLU, Cumhuriyet Başsavcısı Orhan AL ve Milli Eğitim Müdürü Mahmut Yenen tarafından verildi. Program sonrası Kaymakam SAĞLAM ve protokol üyeleri programı hazırlayan öğretmenlerimizi tebrik etti.