-

Gözden kaçırmayın

Bursa Medya Temsilcileri Yerel Kalkınma ve Medyanın Rolünü TartıştıBursa Medya Temsilcileri Yerel Kalkınma ve Medyanın Rolünü Tartıştı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusu, bir ilkokul ve ortaokulda düzenlenen etkinliklerle yaşandı. Öğrenciler, öğretmenler ve yöre halkının katılımıyla gerçekleşen törenlerde, bayramın anlam ve önemi vurgulandı.

Etkinlik kapsamında düzenlenen gösteriler, öğrenciler tarafından büyük bir heyecanla sahnelendi. Şarkılar, halk oyunları ve çeşitli performanslarla renklenen kutlamalar, katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Öğrencilerin bayram coşkusunu yüzlerindeki mutlulukla paylaştıkları bu özel günde, geleceğin teminatı olan çocukların eğitimine verilen önem bir kez daha hatırlatıldı.

Bayramın, çocuklara armağan edilmesinin simgesel anlamı, düzenlenen etkinliklerle perçinlenerek, milli iradenin ve egemenliğin çocuklara emanet edildiği mesajı güçlü bir şekilde verildi. Bu anlamlı günde öğrencilerin sevinci ve heyecanı, toplumun her kesimince paylaşıldı.