-

Gözden kaçırmayın

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin'den 3 Mayıs Milliyetçiler Günü Etkinliğinde Dayanışma MesajıMHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin'den 3 Mayıs Milliyetçiler Günü Etkinliğinde Dayanışma Mesajı

Türkiye'nin önemli milli günlerinden biri olan ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) kuruluşunun 104. yıldönümüne denk gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, coşkuyla kutlandı. Bu özel gün, TBMM'nin açılışını ve ulusal egemenliğin başlangıcını temsil ediyor. Aynı zamanda, Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu bayram, dünya çocuklarına barış ve kardeşlik mesajlarını iletmektedir.

Yapılan kutlama törenlerinde, çeşitli siyasi liderler, milletvekilleri ve diğer devlet erkanı yer aldı. Bu anlamlı gün, milli birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdiği kadar, çocuklarımıza yönelik umudu ve sevgiyi de pekiştiren bir atmosfere sahne oldu. Çocukların neşesi ve etkinliklere katılımları, bayramın ayrılmaz bir parçası olarak ön plana çıktı.

Törenler kapsamında, siyasi figürler ve kurum temsilcileri tarafından atılan adımlar ve yapılan konuşmalar, TBMM'nin tarihi önemini ve demokratik değerleri bir kez daha vurguladı. Ulusal egemenliğimizin temsili niteliğiyle TBMM'nin açılış yıldönümünün, ülkemizin demokratik temellerinin taşınarak gelecek kuşaklara aktarılmasında önemli bir role sahip olduğu ifade edildi.

Kutlamalar, Türk tarihinin dönüm noktalarından birinin hatırlanması ve geleceğin temsilcileri olan çocukların onuruna düzenlenen etkinliklerle renklendi. Bu vesileyle, TBMM'nin saygın kurumu ve demokrasinin kalıcı değerleri, milletimizin ortak hafızasında tazelenmiş oldu.