-

Gözden kaçırmayın

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin'den 3 Mayıs Milliyetçiler Günü Etkinliğinde Dayanışma MesajıMHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin'den 3 Mayıs Milliyetçiler Günü Etkinliğinde Dayanışma Mesajı

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) 104. kuruluş yıl dönümü ile birlikte, ülkemizin geleceğini şekillendiren çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşku ve sevinç içerisinde kutlanmasının önemi her zamankinden daha büyük.

TBMM'nin kurulduğu günden bu yana geçen 104 yıllık süreçte, Türkiye'nin demokratikleşme yolunda attığı adımlar ve ulusal egemenliğin tesisi, bu özel günün anlamını güçlendiriyor. Aynı zamanda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu bayram, çocukların eğitimine, gelişimine ve mutluluğuna verilen önemi simgeliyor ve ulusal bir bayram olarak tüm yurtta büyük bir sevinçle kutlanıyor.

Milletimizin değerlerini ve tarihi mirasını yarınlara taşıyan yeni nesillerin, egemenlik ve bağımsızlık duygularını içselleştirerek büyümelerinin önemi vurgulanıyor. Türkiye'nin her yerinde coşkuyla gerçekleştirilen kutlamalar, gelecek kuşaklara demokrasi ve ulusal birlik bilincinin aktarılmasını sağlamaya devam ediyor.

Bu özel ve anlamlı günde, tüm çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, TBMM'nin açılışının yıl dönümünü anıyoruz.