-

Gözden kaçırmayın

Biz Bize Eğlence: THK Üniversitesi'nde Eğlence Dolu Bir GünBiz Bize Eğlence: THK Üniversitesi'nde Eğlence Dolu Bir Gün

Yükseköğretim kurumu olan bir üniversitenin dokuzuncu yıl dönümü vesilesiyle üniversitenin rektörü bir mesaj yayımladı. Rektör, mesajında üniversitenin kuruluş yıl dönümüne özel duygu ve düşüncelerini paylaşarak, devletin ve milletin bağımsızlık ve hürriyet mücadelesine atıfta bulundu.

Mesajının devamında, ülke olarak karşılanan yeni yüzyıl projelerinin hayata geçirilmesi ve bunların üniversiteler tarafından sağlayacağı katkılardan bahsetti. Rektör, üniversitenin tarihsel ve geleceğe yönelik sorumluluklarının bilincinde olduklarını vurgulayarak, eğitim ve kültürel faaliyetler konusunda Türk dünyasıyla iş birliğine ağırlık vereceklerini ifade etti.

Üniversitenin, her yıl kurumsal gelişimini ve bilimsel hedeflerini artırdığına değinen rektör, gelişen akademik kadro ve fiziki altyapı sayesinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde de iddialı adımlar attıklarını belirtti. Rektör, eğitim-öğretim çalışmalarının, yenilikçi bölüm ve programlar aracılığıyla dinamik bir eğitim modeli benimsenerek sürdürüldüğünü ve uluslararası düzeyde rekabet edebilirliğe odaklandıklarını kaydetti.

Ayrıca, iki yeni fakültenin kuruluşunun tamamlanmanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden rektör, üniversitenin sağlık hizmetleri ve toplumsal katkılarından da bahsetti. Bilimsel araştırma ve toplum hizmeti odaklı çalışmalarıyla da anılan üniversite, uluslararası değişim programları ve öğrenci iş birlikleri konusunda önemli adımlar atmıştır. Ayrıca, yerel iş insanları ve uluslararası öğrencileri bir araya getiren yenilikçi girişimlerle de dikkat çekti.

Rektörün mesajı, üniversitenin hem bölgesel hem de ulusal düzeyde marka haline gelme hedefi doğrultusunda, akademisyen, idari personel ve öğrencilerle birlikte büyümeye ve ilerlemeye olan kararlılığını dile getirerek son buldu. Kuruluş yıl dönümünün önemine vurgu yaparak, bu önemli günü kutladı.