-

Gözden kaçırmayın

Kaymakam Salih Sak ve Ekip Çalışanlarından Moral ZiyaretleriKaymakam Salih Sak ve Ekip Çalışanlarından Moral Ziyaretleri

Çocuklarımızın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile bağımsızlığı, özgürlüğü, eşitliği ve adaleti benimseyerek bu değerlere her zaman sahip çıkacağının bilincini benliklerinden hiçbir zaman eksiltmedikleri bugünde İlçemizde çocuklarımıza yönelik çeşitli etkinlikler düzenlendi.

23 Nisan Salı günü saat:10.00'da Milli Eğitim Müdürlüğü Çelengi'nin Atatürk Anıtına sunulmasıyla başlayan program, öğrenciler tarafından şiirler okunarak halkoyunları gösterileriyle devam etti.

Resmi kutlama programı, Kaymakam Dr. Arslan Yurt ve kurum amirleri, öğrenciler ve vatandaşların katılımıyla Gönen Atatürk İlkokulunda düzenlendi.

Programda bir konuşma yapan Kaymakam Dr. Arslan Yurt "Dünyada çocuklara hediye edilen ilk ve tek bayram olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm çocuklara kutlu olsun. Bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliğinin devamı yolunda canlarını feda eden şehit ve gazilerimizi şükran, minnet ve rahmetle yad ediyoruz." dedi.