-

Gözden kaçırmayın

671. Hıdırellez Şenlikleri Sorgun Mahallesinde Coşkuyla Kutlandı671. Hıdırellez Şenlikleri Sorgun Mahallesinde Coşkuyla Kutlandı

Uludağ Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Harmancık Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ercan Şimşek ve ekibi, yerel iş birliklerini güçlendirmek amacıyla Harmancık Belediyesi'ni ziyaret etti. Ziyarette, eğitim kurumu ile belediye arasında yapılacak ortak çalışmalar ve projeler üzerine görüşmeler gerçekleştirildi. Harmancık Belediye Başkanı Haşim Ali Arıkan, gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Prof. Dr. Ercan Şimşek ve ekibine teşekkürlerini iletti. Ayrıca, gelecekte Harmancık için yapılacak hizmetlerde iş birliği yapmayı planladıklarını vurguladı.

Belediye Başkanı Arıkan, eğitim-öğretim faaliyetlerinin yanı sıra bölgenin sosyal ve ekonomik gelişimine katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtti. İş birliklerine verdikleri destek ve eğitim kurumlarının şehir ile bütünleşmesinin önemini vurgulayan Arıkan, bu tür iş birliklerinin Harmancık'ın kalkınmasına büyük katkı sağlayacağını ifade etti.